+351 916 89 46 16 bnb@casalcubo.nl
B&B Cas al Cubo

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

december 2021

Uitgave 31

2021: Covid jaar 2

Óp naar de toekomst!

We hebben groot nieuws: B&B Cas al Cubo is verkocht! Dit is met stip de belangrijkste gebeurtenis in 2021. Wij gaan stoppen met het runnen van ons B&B in dit huis. Dat betekent niet dat we helemaal verdwijnen!

Het kriebelt al wat langer. We hebben zin in een nieuw project nu we op deze plek vooral nog cosmetisch kunnen en mogen veranderen. We willen graag nog één keer een huis bouwen. Het ontwikkelen van zo´n project vanaf de eerste streep op de tekening van de architect is nog een grote wens. Naast het gewone werk, hebben we daar niet voldoende tijd voor. We gaan dus een spannende tijd tegemoet. Zover is het nog even niet. Het komende seizoen zijn we er nog gewoon. Op 1 oktober 2022 sluiten we de deuren en op de 31e oktober verlaten we definitief dit huis.

Op het moment zijn we op zoek naar een plek die kan voldoen aan de wensen (eisen) die we hebben. Dat is ook nog niet zo eenvoudig want de ene locatie heeft dit niet, de andere dat niet, of er staat al een huis, of je mag er niet bouwen wat wij willen, of het is te duur, te groot, te klein. Enfin, perfect bestaat niet.
De komende maanden moeten we belangrijke keuzes maken. We willen het zoekproces graag deze winter afsluiten. Of dat lukt…. dat blijft de vraag.  Natuurlijk houden we jullie allemaal op de hoogte van de vorderingen van het nieuwe project! Deze nieuwsbrief blijft bestaan en op ons BLOG zullen we weer regelmatiger een artikel laten verschijnen.


Iedereen is hartelijk welkom om in 2022 nog een keer te komen genieten in ons bed en breakfast!

Voorlopig gaan we nog lekker een jaar door.

B&B Cas al Cubo in 2022

Voorlopig zijn we er dus nog. We gaan er weer een topjaar van maken. Met gezellige diners en BBQ avonden, met een borrelplank om 17:00pm voor de liefhebbers, met ons uitgebreide ontbijt, relaxte dagen aan het zwembad en het voor jou gereserveerde restaurant.

In de Oost-Algarve zijn de lange zandstranden, zelfs in hoogzomer, rustig. Dat is een vanzelfsprekende trekpleister voor veel reizigers. Wie verlangt er nu niet naar af en toe een weekje rust, zon, zee en zaligheid? Daarnaast biedt B&B Cas al Cubo voor alle seizoenen verschillende andere manieren om vakantie te vieren. We hebben programma´s voor wandelaars, golfers, vogelaars en liefhebbers van lekker eten. Met andere woorden: voor iedereen zijn eigen vorm.

Wandelen

De Oost-Algarve blijft een fantastisch wandelgebied. Zowel vanuit het B&B als ook in de directe omgeving zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. Alhoewel we denken dat we  de streek inmiddels, na meer dan 10 jaar, op ons duimpje kennen, blijven we nieuwe dingen ontdekken. Die delen we natuurlijk graag. Het doel is, onze website www.wandelenalgarve.com nog verder uit te breiden met nieuwe wandelroutes. Bij ons B&B kan je dus uitstekend terecht voor een wandelvakantie op maat.

Bij B&B Cas al Cubo hebben we wandelingen op elk niveau. Of je nu 5 of 25 kilometer per dag loopt, in de bergen of langs de kust, met of zonder gids; we regelen het allemaal. Desgewenst verzorgen we een lunchpakket en een kan koffie of thee om mee te nemen.
We zijn inmiddels zelf ook weer wandelingen aan het uitzetten en nalopen. Daarvan doen we het eerste verslag op onze wandelpagina op facebook.

 

Golf

Een golfvakantie behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. We hebben steeds meer golfspelende gasten. Door die gasten, kennen we de eigenschappen van de banen in de Oost-Algarve en kunnen we daarin ook adviseren.
Via een lokale boekingsagent regelen we de banen voor je met tee-times op het gewenste moment en tegen de beste prijs. Vraag bij ons naar de mogelijkheden!

 
 

Vogels

Bijna al onze gasten kennen het verschijnsel: we staan aan de ontbijttafel gezellig te praten en opeens valt één van ons stil. Er scheert een …. Zwarte Roodstaart, Bijeneter, Sint Helena Fazant, Roodkopklauwier of andere gevederde vriend of vriendin langs. Of we het nu willen of niet, we zijn meteen afgeleid. Camera´s en verrekijkers komen tevoorschijn en het duurt niet lang of het halve terras speurt mee. Eenmaal uit-gekiekt en -gekeken, zijn we weer helemaal ter beschikking.

We houden van vogels. Rondom B&B Cas al Cubo is ook heel veel te zien. Op onze facebook pagina publiceren we regelmatig foto’s van de bezoekers in onze tuin. Onze vogelspottenden gasten kunnen we desgewenst uitrusten met een vogelgids, in boekvorm of levende lijve, en met veel tips over de diverse vogelgebieden.

Vakantie 2022

We zijn er nog een heel seizoen. Onveranderd enthousiast gaan we na een winter rust en onderhoud aan het huis en in de tuin weer lekker aan het werk als gastvrouwen in ons B&B Cas al Cubo.
Op onze website www.casalcubo.nl is de beschikbaarheid aangepast. Boeken is mogelijk tot eind september 2022.

Wij zouden het fantastisch vinden om ons laatste jaar uit te luiden met heel veel van onze trouwe bezoekers en we hopen daarom dat we jullie in ons laatste jaar als B&B houders nog een keer extra mogen verwennen. 

Vroegboek actie: korting € 5,00 per nacht

  • Boeken voor 1 februari 2022
  • Minimaal aantal nachten: 7

Boek hier je vakantie bij B&B Cas al Cubo met de vroegboekkorting.

 

HAPPY NEW YEAR !

Dan gaan we nu langzaam naar de feestdagen toe. Bij B&B Cas al Cubo hebben we de laatste gasten van 2021. De eerste week van januari gaat Portugal in volledige lockdown om de schade van de feestdagen te beperken en de verspreiding van de kerst-Covid tegen te gaan.
 
In het voorjaar openen we onze deuren weer. De precieze datum hangt een beetje af van de eerste reizigers, dus laat je door onze kalender niet weerhouden van het sturen van een aanvraag!

We wensen iedereen hele fijne feestdagen
en een fantastisch nieuwjaar.
Tot ziens in 2022!!

Heb je na het lezen van deze nieuwsbrief alweer zin gekregen in een vakantie bij B&B Cas al Cubo, stuur ons dan direct de reserveringsaanvraag  of stuur een mail naar: bnb@casalcubo.nl

Tot deze zomer in de Algarve!

×