+351 916 89 46 16 bnb@casalcubo.nl
Bed en Breakfast Algarve

Reserveren

Kamer reserveren bij luxe en gezellig bed en breakfast Algarve X´Cas al Cubo

Reserveren van een kamer: vul het onderstaande formulier in voor informatie over een ontspannende en verzorgde vakantie bij Bed en Breakfast Algarve Cas al Cubo Tavira. We streven ernaar om u binnen twee uur antwoord te geven op uw vragen. Op deze website vindt u ook de beschikbaarheid van onze kamers. Mocht uw favoriete kamer nu niet beschikbaar zijn in de door u gewenste periode, vraag dat dan toch nog even na! Soms kunnen we schuiven, zodat we u misschien toch kunnen helpen. U kunt ons bereiken via email, maar ook via de telefoon of WhatsApp.

Vakantie is een tijd om te ontspannen. Het is ons grootste plezier om er voor te zorgen dat uw verblijf bij ons onvergetelijk wordt zodat u fris en helemaal opgeladen naar huis gaat.

De prijzen van onze suites staan in de prijslijst

 

Autohuur Algarve

 

We helpen u graag om tijdens uw verblijf een betrouwbare auto te boeken. Onze partner is Amoita Car Hire. Amoita is een klein familiebedrijf uit São Brás de Alportel. Zij bieden een uitstekende service, een fatsoenlijke prijs en een snelle afhandeling op de luchthaven. Het is een van de best beoordeelde autoverhuurbedrijven in Portugal! Bovenop de door Amoita aangeboden prijs, volgen GEEN verborgen kosten. Dus geen extra verzekeringen wanneer u op de luchthaven aankomt. Wij werken al tien jaar met Amoita en we hebben nog nooit een gast gehad die over hen heeft geklaagd. Inclusief in de prijs is altijd:

  • Geen eigen risico
  • Super CDW verzekering inclusief (dit is de Portugese All Risk)
  • Gratis extra bestuurder
  • Groene kaart (verzekering) tot aan Sevilla inclusief
  • Eerste babystoeltje gratis

De volledige huurvoorwaarden hebben wij voor u vertaald in het Nederlands. U vindt ze hier.

Wij hebben speciale prijsafspraken voor onze gasten met Amoita. Vraag ons een offerte.

Kamer Reserveren

 

×